Teraz alebo nikdy, povedala si Katka, keď sa po rokoch práce v gastrosektore rozhodla otvoriť si cukráreň Giselle. Predtým zafajčený priestor s ťaživou atmosférou pod bratislavským hradom premenila na dizajnové miesto, kde na prvotriedne dezerty chodia všetky generácie.








Ruky ponorené v ceste alebo zašpinené od krému. Jednej z prvých pohľadov, ktoré sa Vám naskytnú pri vstupe do Giselle. Výroba je totiž priamo súčasťou prevádzky a od pultu ju delí iba priehľadné sklo. Koncept otvorenej výroby síce priniesol menší počet stolov pre hostí, no čo viac môžete dostať, ako absolútne transparentný prístup, ktorý nič neskrýva. „Mali sme možnosť dať ju aj do iného priestoru, no chcela som to presne takto – aj za cenu menšieho počtu stolov,“ hovorí v rozhovore pre Forbes a pokračuje: „Vždy keď niekam prídem, veľmi vnímam, aké sú tam vône. Vôňa pečenia podľa mňa robí atmosféru, ktorá sa do takého priestoru hodí.“

Giselle si počas svojho prvého roka získalo srdcia nielen Bratislavčanov a milovníkov sladkého. Už tradíciou sú tu brunche, jogové spoločné tréningy a iné komunitné eventy. Giselle je o komunite, kvalite, lokálnosti a posúvaní hraníc. Hraníc toho, čo je možné s konceptom „káva – koláč“ robiť.